Imkerij

In en om de imkerij houden wij ons sinds 2005 bezig met de domesticatie van bijen of immen voor de bestuiving van planten of de winning van honing en bijenwas. Honing wordt gemaakt door bijen uit nectar, honing kan in de lente, zomer en herfst worden geoogst het hangt af van de beschikbaarheid van nectarbronnen. De Imkerij Wapserveen.com heeft alle nodige beschikbare  bronnen de afgelopen jaren aangeplant, te beginnen bij de wilgen gevolgd door de kers, pruim, appel, peer, paardenbloemen en wilde aanplant/zaaimengsels in de bermen rondom het perceel.

Vervolgens bloeien de  linde en witte wilde klaver en eindigen doen we met tweede bloeisel witte klaver samen met bloeiende Heide, deze laatste combinatie is een hele speciale combinatie. Als dank sluiten we af met een goede inwintering, Wilt u komend jaar 2017 een bijenkast in uw tuin?

Wij verhuren onze bijenvolkjes aan bedrijven en particulieren tegen een geringe vergoeding, bij elke controle kunt u meekijken met de imker. Voor Bijenzwermen kunt u mij ten alle tijden bellen binnen een straal van 25 km.

Honing & Honingproducten zijn het hele jaar door verkrijgbaar in de kraam.

Tevens kunt u voor bestellingen of voor een overzicht van alle producten terecht op http://www.Scharrelvlees-drenthe.nl

Fruitkwekerij

Appelsoorten: Goudrenet, De Notarisappel , Lobo en Elstar

Pruimsoorten: Queen Victoria, Belle de Louvain, Opal

Blauwe bosbessen, amandel, hazelaar, Engelse Kers.

 Fruit hetgeen zonder bestrijdingsmiddelen is opgekweekt kenmerkt zich door natuurlijke vormen, Verschil in vorm Verschil in uitstraling maar Bovenal verschil in smaak.

 Buy Fresh! Buy Local!

Wapserveen

Wapserveen.com

Registered at BBIE, Benelux office for intellectual property 

Schipslootweg 5a
8351 HV Wapserveen
The Netherlands

Contact

Telefoon:


Wapserveen.com: 06-53431969   
Email: dnepjr@hotmail.com