nickschipper.com

Nick Schipper, de zoon van Angelique en Jan, heeft ook de keuze gemaakt om voor zichzelf te beginnen onder de noemer www.nickschipper.com. Nick is de vierde generatie in een familie fruitelers/ondernemers en alle kennis is door de generaties heen doorgegeven, daarnaast is het kettingzaagbrevet van de Forstschule behaald. De Forstschule staat hoog aangeschreven en gediplomeerden worden dan ook warm onthaald, deze redenen gaven aanleiding om boomverzorging, groenonderhoud en in combinatie met zijn studie groenontwerp op te nemen in de dienstverlening.

Daarnaast heeft Nick jarenlange gecertificeerde ervaring opgedaan met de Engelse taal, met ondersteuning van de language assesment van de Cambridge university, biedt Nick bijles, cursussen en vertalingen aan in de Engelse taal, voor zowel particulier als zakelijk en voor alle opleidingsniveaus.

Nick heeft ook jarenlange ervaring als hardloper, hij is ruim tien jaar geleden begonnen uit gezondheidsredenen. Tien jaar later heeft hij door intensieve training, doorzettingsvermogen en discipline een gezonde en actieve levensstijl verkregen. Van vier kilometer hardlopen in een uur in het begin, tot het vereiste tempo voor het korps mariniers (2700 meter in 12 minuten) en het korps commandotroepen (2800 meter in 12 minuten) Nu wil Nick deze kennis delen, daarom worden individuele/groeps hardloopcursussen aangeboden. Tijdens deze cursussen worden technieken uitgelegd en geoefent, worden tips/adviezen gegeven voor een gezonde levensstijl en kan specifiek worden toegetrained naar een doel, met bijbehorende krachttraining.

Daarnaast studeert Nick spatial planning & design aan de rijksuniversiteit Groningen, in combinatie hiermee zullen op korte termijn ook ZZP/freelance werkzaamheden worden aangeboden. Voorlopig wordt dit toegepast door groenontwerp.

Voor meer informatie en contact: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. , 06-42068659, http://www.nickschipper.com en @nickschipperc op twitter

Wapserveen

Wapserveen.com

Registered at BBIE, Benelux office for intellectual property 

Schipslootweg 5a
8351 HV Wapserveen
The Netherlands

Contact

Telefoon:


Wapserveen.com: 06-53431969   
Email: dnepjr@hotmail.com

 

Al onze producten zijn 100% duurzaam, eerlijk en biologisch!