Atelier/Galerie

Angelique Schipper is sedert 1991 werkzaam in haar eigen atelier als Illustrator/vormgever, Tevens was Angelique werkzaam als docent levensbeschouwing.

In 1991 volgt Angelique de opleiding kunstgeschiedenis/geesteswetenschappen en Illustrator/Vormgever illustration voor toepassing, In 1993 rond Angelique haar tweejarige  studie aan de Universiteit voor Humanistiek af. De hierna volgende 17 jaar is Angelique werkzaam op vele soorten scholen in grote steden en kleine dorpen waar Angelique zich maatschappelijk inzet als  docent levensbeschouwing.

Het bedrijf heeft als activiteiten het bedenken en uitwerken van illustraties, karikaturen, cartoons, logo’s in diverse (duurzame) technieken voor o.a. maandbladen, reclamedoeleinden en particuliere opdrachten en vindt veelal in de avonduren plaats. Overdag is Angelique met grote betrokkenheid te vinden op een van haar vele scholen.
Het werken in de weekeinden op het motorbedrijf van haar vader was een inspiratiebron, Veel motoren waren de eind jaren 70 en begin jaren 80 opgesierd met een airbrush tafereel.
Airbrush is ook één van de vele technieken die Angelique verwerkt binnen haar illustraties.

Wapserveen

Wapserveen.com

Registered at BBIE, Benelux office for intellectual property 

Schipslootweg 5a
8351 HV Wapserveen
The Netherlands

Contact

Telefoon:


Wapserveen.com: 06-53431969   
Email: dnepjr@hotmail.com

 

Al onze producten zijn 100% duurzaam, eerlijk en biologisch!