Stage/werkplek

Beroepsgerichte stage

De veelzijdigheid van Wapserveen.com komt tevens tot uitdrukking in de erkenning als leerbedrijf vanuit een drietal sectoren, We bieden studenten, stagiaires, en personen die voor re-integratie bij ons komen werk aan binnen de kwalificatiestructuur van het MBO. Van niveau een tot en met niveau vier, de hoogste erkenning onderwijsstatus voor het MBO. Het groene bedrijfsleven en het groene onderwijs hebben elkaar hard nodig, Door advies en ondersteuning van erkende leerbedrijven.

MAS maatschappelijke stage

De maatschappelijke stage biedt leerlingen de kans om andere dingen op een andere manier te leren, Door de stage raken jongeren meer maatschappelijk betrokken en merken ze dat het een goed gevoel geeft iets te doen voor een ander. Onderzoek toont aan dat leerlingen door de stage meer betrokken zijn en hun sociale vaardigheden, motivatie en zelfvertrouwen groeien.

Snuffelstage

je zit nu in de derde of vierde klas, Na deze school ga je verder met je beroepsopleiding, Maar wat wil je nu eigenlijk gaan doen? Waar ben je goed in? Welke beroepsopleiding past het best bij jou? In een oriënterende stage, ook wel bekend als snuffelstage, maak je kennis met een bedrijf. Je kiest een bedrijf omdat je denkt dat zo’n soort bedrijf bij je past, Door de snuffelstage kom je erachter of het bedrijf is zoals je dacht.

Klassen(n) boer Rondleiding scholen

altijd al willen horen hoe een koe graast? Hoe een boer produceert zonder toevoegingen/antibiotica/pesticiden? Kortom Duurzaamheid in actie, Rondleidingen geven wij vanuit pedagogisch didactische overwegingen alleen in de voorjaar en zomer periode.

Zorg/ Coaching begeleiding

Deze kinderzorg/coaching is met name gericht op kinderen met ADHD (aandachts-tekort-stoornis met hyperactiviteit) en PDD-NOS (aan autisme verwante contactstoornis).

Deze ‘zorgkinderen’ ervaren vaak veel onrust en zij worden vaak overvraagd en/of overprikkeld, In veel gevallen moeten de kinderen zich continu aanpassen aan wat de omgeving van ze vraagt. Dit is voor kinderen met een dergelijke stoornis een hele opgave.

Zorg/Begeleiding van begaafden en hoger begaafde kinderen

Deze groep leerlingen/kinderen worden louter en alleen begeleid door bevoegd docent deze groep leerlingen/kinderen zijn :

  • snel van begrip, denkt en praat snel;
  • nieuwsgierig, intrinsiek gemotiveerd, wil problemen oplossen;
  • perfectionistisch en daardoor vaak faalangstig;
  • creatief, veel nieuwe ideeën, eigenzinnig, wars van autoriteiten;
  • sterk gevoelig voor allerlei prikkels, zowel positief als negatief.

Met betrekking tot alle vormen van (bovenstaande)stage bieden wij beroepsgerichte begeleiding door mensen met expertise en vakkennis.

Met betrekking tot de groep gespecialiseerde zorg/ coaching /begeleiding van leerlingen /kinderen zijn wij in de unieke gelegenheid  dit  traject pedagogische didactische te begeleiden door erkend vakdocent met ruime ervaring met deze groep(en) kinderen/leerlingen.

Wapserveen

Wapserveen.com

Registered at BBIE, Benelux office for intellectual property 

Schipslootweg 5a
8351 HV Wapserveen
The Netherlands

Contact

Telefoon:

Scharrelvlees-drenthe.nl: 06-53735539
Wapserveen.com: 06-53431969   
Email: dnepjr@hotmail.com

 BIOLOGISCH/SKAL

Skal logo

Al onze producten zijn 100% duurzaam, eerlijk en biologisch!