tiny houses

 

Tiny houses sinds 2005 houden wij ons bezig met ecologische zelfvoorzienende huizenbouw , duurzame huizen voorzien van een off grid solar systeem met een hoge isolatiewaarde, kleine ecologische houtbouw huisjes die volledig opgaan in het landschap.

Het anders wonen , goedkoper en in een natuurlijke omgeving, wij zien hier vele kansen met betrekking tot maatschappelijke vraagstukken Het idee achter onze tiny huisje is om minimalistisch te leven, met minder spullen en ruimte, en meer nadruk op eenvoud, duurzaamheid en efficiëntie.

Kenmerken van onze tiny huisje zijn onder andere slimme ruimtebesparende oplossingen, multifunctionele meubels, energiezuinige voorzieningen en vaak een sterk gevoel van duurzaamheid. Veel tiny huisjes zijn ontworpen met het milieu in gedachten en wij maken gebruik van gerecyclede materialen en energiebesparende technologieën.

De indeling van een tiny huisje is doorgaans goed doordacht, met verschillende zones voor wonen, slapen, koken en baden. Mezzanines, inklapbare bedden, uitschuifbare tafels en wandmeubels zijn enkele van de ontwerpkenmerken die helpen bij het optimaliseren van de beschikbare ruimte.

De tiny house-beweging staat gelijk aan een levensstijl van eenvoud, minimalisme en verbondenheid met de natuur, terwijl het ook een manier is om kosten te besparen en ecologisch bewust te leven.

 

afspraak U kunt bezichtigen ons eigen unieke tiny huisje voorbeeld exemplaar ,een uit de hand gelopen vader/zoon project volledig vervaardigd uit hout met een schittereeiken houten keuken , een honing raat douche met toilet en twee persoon slaapkamer met zitgedeelte.

pipowagen 2023 pipowagen 2023 van binnen 

Wapserveen

Wapserveen.com

Registered at BBIE, Benelux office for intellectual property 

Schipslootweg 5a
8351 HV Wapserveen
The Netherlands

Contact

Telefoon:


Wapserveen.com: 06-53431969   
Email: dnepjr@hotmail.com