Bosbeheer & onderhoud

Over ons sinds 2005 houden wij ons bezig met bos onderhoud en bos werkzaamheden voor overheden ,natuurmonumenten ,staatsbosbeheer en particulier onderhoudswerkzaamheden.

Middels de jaarlijkse training motorzaagbrevet richten wij ons op het veilig werken en het toepassen van de juiste werktechnieken met de juiste hulpmiddelen bij het zagen
Onze bijscholing aangesloten bij “KURATORIUM FUR WALDARBEID UND FORSTTECHNIK” In de volksmond noemen we dit KWF en TÜV beproeft. De motorzaagcursus wordt jaarlijks dan ook volgens deze kwaliteitscriteria opherhaling gevolgd.

Voor het vellen en rooien van al uw bomen bent U bij ons aan het goede adres Heeft U een boom die riskant staat, dood is of te groot geworden is voor zijn locatie dan kunnen wij met onze professionele gereedschappen uitkomst bieden. Met motorzaag,shovel , lier , hoogwerker voor elke boom hebben we een oplossing. Ook het snoeien of vellen van een boom Omdat elke boom een specifieke benadering nodig heeft.

Voor het slepen van bomen in bossen zetten we onze shaffer in met lier de shaffer is voorzien van bosbouwbanden en Boomstammen met lengtes tot 25 meter trekken wij zonder problemen over aan afstand van ruim 200 meter naar de bosweg.Wij zorgen ervoor dat uw bos keurig achterblijft.
In overleg is alles mogelijk, het afvoeren van de complete boom of alleen de takken, zagen en verhakselen is natuurlijk ook mogelijk.

Met onze ecologische gespecialiseerde kennis van bosonderhoud , snoeiwerkzaamheden, fruitbomen,bospercelen  kunnen wij alle voorkomende werkzaamheden met bomen, enzovoorts voor U uitvoeren.
Neem gerust contact op wij komen graag bij u langs voor vrijblijvende offertezaagcursus doetinchem 2

 

 

 

 

 

 

Wapserveen

Wapserveen.com

Registered at BBIE, Benelux office for intellectual property 

Schipslootweg 5a
8351 HV Wapserveen
The Netherlands

Contact

Telefoon:


Wapserveen.com: 06-53431969   
Email: dnepjr@hotmail.com