Tekenles voor kinderen / Kinderatelier

Tekenlessen

In een ongedwongen setting kunnen kinderen na schooltijd aan de slag met allerlei voorhanden materialen en leren zij hoe zij deze het beste kunnen gebruiken. de eigen creativiteit en deze tot bloei te laten komen. Ze krijgen de kans om met allerlei materialen aan de slag te gaan. De lesgeving is soms individueel e/o in groepsverband  kleine groepjes met maximaal 4 leerlingen.De basis cursus betaat uit 5 lessen waarin kennis gemaakt wordt met de principes van de tekenkunst.spelenderwijs , met gebruik van uiteenlopende technieken en materialen ontdek je hoe je een tekening/illustratie kunt maken die zeggingskracht heeft.

We gaan leren kijken naar de dingen om je heen en hoe vertaalt dat zich naar een tekening of schilderij. En als je je ogen dicht doet en je fantasie de loop laat gaan, hoe breng je dat dan over naar een plat vlak?

Kinderen maken tijdens de lessen ook kennis met verschillende technieken en het werk van verschillende kunstenaars en stromingen aan de hand van afbeeldingen uit kunstboeken en/of beamerpresentaties.

Geschikt voor kinderen in de leeftijd van 6 t/m 12 jaar.

Doel: Plezier in het ontdekken wat er allemaal mogelijk is in het tekenen en schilderen en de eigen creativiteit te ontwikkelen. Alsmede de algemene ontwikkeling m.b.t. kunst en cultuur te vergroten.

Materiaal: De kinderen krijgen de gelegenheid om met verschillende materialen en technieken te werken.

De kosten bedragen 325, euro voor tien lessen De korte cursussen (tussen 10 en 14) kunnen in een termijn worden voldaan of eventueel in overleg in maandelijkse termijnen (afhankelijk van de cursusduur) indien gebruik wordt gemaakt van een machtiging tot afschrijving van lesgeld. Korte cursussen (minder dan 12 lessen) dienen in een keer vooraft te worden voldaan)

Sinds 1998 geeft Angelique  schipper Illustrator/Vormgever (docent levensbeschouwing)lesaan kinderen met o.a. AD/HD, PDD-NOS ,syndroom van down en HSP.
Tevens worden lessen strip, cartoon, karikaturen verzorgd voor kinderen in de leeftijd van 6 tot 14 jaar. Deze lessen zijn gespecialiseerde lessen oftewel lessen die op de kinderen zijn afgestemd, U kunt zich aanmelden voor diverse cursussen en workshops waaronder airbrush maar ook oude olieverf en schilder technieken. voor jong en oud blijft er de mogelijkheid om in te tekenen voor de cursussen Strip, Cartoon en Karikatuur tekenen in het kinderatelier.
 

 tekenles maartje resultaat 3

Wapserveen

Wapserveen.com

Registered at BBIE, Benelux office for intellectual property 

Schipslootweg 5a
8351 HV Wapserveen
The Netherlands

Contact

Telefoon:


Wapserveen.com: 06-53431969   
Email: dnepjr@hotmail.com